Tror disse nordmennene tar OL-gull

Ifølge statistikkselskapet Gracenote Sports vil Norge ta 37 medaljer i vinter-OL i Pyeongchang. Av dem 14 gull.

Gracenote Sports tror ifølge 100% Sport at Martin Johnsrud skal ta sitt første individuelle mesterskapsgull med seier på 2 x 15 km skiathlon. Norge vil vinne begge stafettene i langrenn og Sundby vil også ta gullet på femmila og med det bli den store VM-kongen.Marit Bjørgen tippes å vinne både skiathlon-øvelsen og 30 km klassisk fellesstart, og hun vil også trolig være med på et gull på stafetten og med det bli OL-dronning.Selskapet tror Maiken Caspersen Falla vil forsvare sitt OL-gull fra Sotsji på kvinnenes sprint. Hun vil også ta gullet på lagsprinten sammen med Ingvild Flugstad Østberg.Årets komet i langrennssporet Johannes Høsflot Klæbo vil ta seg av mennenes sprint.Kjetil Jansrud vil gå til topps i super-G, mens Johannes Thingnes Bø vil ta OL-gull på sprinten. Norge vil ta gullet på skiskytterstafetten blir det spådd.I hoppbakken levnes ikke de norske gutta noen sjanser på gull til tross for å ha vært nærmest utilnærmelige i lagkonkurransene denne sesongen. Selskapet har derimot stor tro på at Maren Lundby vil ta gullet i kvinnens konkurranse.Kombinertfolket tippes å vil ta gullet i lagkonkurransen.Slik fordeles de norske gullene:Alpint (1): Kjetil Jansrud (super-G).Langrenn (9): Martin Johnsrud Sundby (2 x 15 km skiathlon, 50 km klassisk), Marit Bjørgen (2 x 7,5 km skiathlon, 30 km klassisk), Maiken Caspersen Falla (sprint klassisk, sprint lag fri teknikk), Ingvild Flugstad Østberg (sprint lag fri teknikk), Johannes Høsflot Klæbo (sprint klassisk), 4 x 5 km stafett kvinner og 4 x 10 km stafett menn.Skiskyting (2): Johannes Thingnes Bø (Sprint 10 km), 4 x 7,5 km stafett menn.Kombinert (1): Lagkonkurranse storbakke/4 x 5 km menn.Hopp (1): Maren Lundby.(©NTB)

pyeongchang-ol
Nyheter