«Fergie» måtte si unnskyld etter fremførelsen av nasjonalsang

Artisten «Fergie» Duhamel sang en så dårlig versjon av nasjonalsangen at hun måtte si unnskyld.

In this Sunday, Feb. 18, 2018, photo, Fergie performs the national anthem before the start of the NBA All-Star basketball game in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello) Chris Pizzello
Det var på den årlige kampen mellom de beste stjernene i den amerikanske basketballserien at artisten «Fergie», tidligere vokalist i Black Eyed Peas, skulle synge nasjonalsangen «The Star-Spangled Banner» i arenaen Staples Center i Los Angeles,Etter fremførelsen skal det ha tatt helt av på Twitter, der 92.000 personer tvitret om fadesen,  Fergie måtte til slutt unnskylde at hennes versjon ble litt annerledes enn hun hadde forestilt seg i utgangspunktet.Mange artister har forsøkt å gjøre en egen versjon av USAs nasjonalsang. Enkelte har glemt ordene underveis, som smørsangeren Michael Bolton gjorde i 2003 da han måtte smugkikke på teksten i hånden sin, skriver NRK.Fergies fremførelse natt til søndag betegnes som en slags jazzversjon som underveis sklir ut. Flere journalister skriver ifølge avisen om hvordan basketstjernene reagerte underveis. Blant andre klarte ikke Draymond Green å holde seg og bryter ut i latter.