Sveitsiske Beat Feuz havnet på sølvplass 13 hundredeler bak Mayer. Ytterligere fem hundredeler bak kom Jansrud.Aksel Lund Svindal kjørte inn til sølvplass, men ble senere skjøvet ned til 5.-plass. Aleksander Aamodt Kilde havnet på 13.-plass.– Kjetil vil nok si at han ikke kjørte bra nok. Da jeg kom inn og lå to bak ham, tenkte jeg det kunne holde for hans del, men ikke for meg. Jeg hadde ikke helt flyten, sa Svindal.Jansrud med startnummer sju kom i mål 51 hundredeler foran Vincent Kriechmayr etter å ha kjørt godt stort sett gjennom hele løypa. Han så fornøyd ut i målområdet, men han hadde et par ting å utsette på sitt eget løp.– Det var ikke perfekt. Jeg kjørte bra i toppen. I midtpartiet og nedover er det noe å hente på meg, var Jansruds umiddelbare oppsummering til Eurosport etter løpet.Det hadde Vinstra-kjøreren rett i. Både Mayer og Feuz snek seg inn foran Jansrud. Bronseplassen beholdt han også etter at amerikanske Andrew Weibrecht med startnummer 28 kjørte ut.