KjøpLogg inn

«I'm back»

Hollywood-stjerne og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger har gjennomgått ny hjerteoperasjon.

Publisert 31. mars 2018 kl. 09.33
Oppdatert 31. mars 2018 klokken 09.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 175 ord
Francois Mori

– Hans første ord var faktisk «I'm back», så han er i godt humør, opplyser Schwarzeneggers talsmann Daniel Ketchell.70 år gamle Schwarzenegger ble fredag innlagt på sykehus i Los Angeles for å bytte ut en pulmonalklaff som opprinnelig ble byttet ut i 1997 som følge av en medfødt hjertefeil.– Utskiftingen i 1997 var aldri ment å være permanent, og den varte lenger enn antatt, så han valgte i går å bytte den ut, heter det i en uttalelse fra Ketchell.Talsmannen opplyser at operasjonen var vellykket og at et legeteam sto klart hele tiden, «slik de ofte gjør under sånne omstendigheter».Uttalelsen bekrefter ikke opplysningene i en artikkel som kjendisnettstedet TMZ publiserte fredag, der det heter at det oppsto komplikasjoner under den planlagte rutineoperasjonen slik at legene måtte akuttoperere på åpent hjerte.Arnold Schwarzenegger ble født i Østerrike. Han slo gjennom som kroppsbygger og fikk sitt første store filmgjennombrudd da han hadde hovedrollen i «Conan the Barbarian» i 1982. Hans famøse utsagn «I'll be back» stammer fra Terminator-filmene. Schwarzenegger var republikansk guvernør for California fra 2003 til 2011.(©NTB)