KjøpLogg inn

Paris Hilton rotet bort svindyr forlovelsesring

På et utested i Miami klarte Paris Hilton å miste sin gigantiske diamantring.

Publisert 26. mars 2018 kl. 13.24
Oppdatert 26. mars 2018 klokken 13.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 90 ord
Jordan Strauss

I januar i år gikk Chris Zylka ned på kne og fridde til sin kjæreste, milliardærarvingen Paris Hilton. Hilton fikk en forlovelsesring til svimlende 15,5 millioner kroner, men idyllen var påfallende nær å briste forrige uke, om vi skal tro Page Six, skriver Se og Hør.Ifølge Page Six og det norske magasinet klarte milliardærarvingen å rote bort ringen på 20 karat på et utested i Miami.Paris Hilton skal ha finkjemmet lokalene etter diamantene uten hell, helt til lykken snudde.Forlovelsesringen skal ha blitt funnet i en isbøtte i området der Hilton skal ha danset.