Petter Northug ventet til start i langløp

Skistjernen Petter Northug har på kort varsel bestemt seg for å gå langløpet Engadin Skimarathon i Sveits søndag etter en lengre konkurransepause.

Det bekrefter arrangøren på sin hjemmeside dagen før den 50. utgaven av løpet.Northug kuttet ut alle resterende verdenscuprenn etter å ha blitt vraket til OL, men har planlagt å konkurrere igjen under NM del to i Alta i starten av april.Det var ventet at NM skulle bli hans comeback, men det var altså før han meldte seg på i Sveits.Engadin Skimarathon er 42 kilometer langt og går i skøyting. Dario Cologna vant herreklassen i 2017. Anders Gløersen stiller også til start i 2018-utgaven. Gløersen vant løpet i 2014. Mari Eide er regjerende mester på kvinnesiden og møter opp i håp om å forsvare seieren søndag.(©NTB)

petter northug
engadin skimarathon
langløp
Nyheter