Stort slagsmål på danskebåten

En bursdagsfest og et utdrikningslag barket sammen i et masseslagsmål om bord på ferja mellom Stavanger og Hirtshals. 

Feiringen om bord på ferja gikk over styr natt til lørdag, melder danske TV 2 Nord.Ut på natten var mange svært beruset, og 35 av passasjerene havnet i slagsmål.Personalet om bord greide å få kontroll på de involverte, og dansk politi ble varslet.– Vi var oppe og assisterte ferja, men etterpå ba vi dem om å vende tilbake til Norge. Slagsmålet skjedde i norsk farvann, og det var kun nordmenn om bord, så det er Norges ansvar. Flere av dem vil bli siktet for vold, sier vaktsjef Poul Badsberg hos politiet på Nordjylland til TV 2 Nord.I alt var det 400 unge nordmenn om bord på ferja, og alle ble sendt tilbake til Norge.(©NTB)

danskebåten
fjordline
Nyheter