Den svenske fotballstjernen har en rekke prosjekter ved siden av fotballen. Et av de er å hjelpe til å lansere det nye spillselskapet BetHard, skriver den engelske avisen .siterer avisen på at det FA nå skal undersøke om 36-åringen har brutt det strenge regelverket.I England får verken spillere, trenere, managere, kampdelegater eller klubbansatte spille på kamper eller annet som involverer klubben.Det er heller ikke tillatt å gjøre reklame for spill man ikke selv kan gjennomføre, og det er dette FA nå vil se nærmere på.Joey Barton har tidligere havnet i trøbbel å ha satt penger på over 1200 kamper gjennom en tiårsperiode. Utestengelsen varer fram til 1. juni.Zlatan skal ikke ha satt penger på spill, men fotballforbundet ønsker å se nærmere på hans involvering i spillselskapet for å se om noen av reglene er brutt.(©NTB)