Klæbo mot Northug i Mosjøen

Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug fronter en sterkt startfelt under bysprinten i langrenn i Mosjøen neste lørdag.

Bysprinten arrangeres for 12. gang, og fjorårets vinnere ble Mari Eide og nevnte Klæbo.I tillegg til Klæbo og Northug kan også arrangøren lokke med navn som Eirik Brandsdal, Niklas Dyrhaug, Andrew Musgrave, Emil Iversen, Håvard Solås Taugbøl, Katrine Harsem og Tiril Udnes Weng.I tillegg kommer kombinertlandslaget med blant andre Jarl Magnus Riiber, Magnus Krog og Jørgen Graabak. Også svenske løpere har meldt sin ankomst.– Endelig kan vi få duellen som alle har ventet på denne sesongen. Johannes var her i fjor og imponerte da han knuste feltet i alle heat og finalen. Nå er Petter på gang, og kanskje har han tenkt å vise seg fram slik han har gjort i vår, sier Trond Are Rasmussen hos arrangørene i Helgeland Event.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også