Northug gir ut biografi

Nå mener Petter Northug at det er på tide at folk får vite hva han virkelig tenker og føler.

- Dette blir min første biografi, og jeg har mye på hjertet, skriver Petter Northug i en e-post til VG.Avisen skriver at det er Pilar - hvor Petter Stordalen er en av eierne, som skal utgi boken som allerede kommer til høsten. Det er selskapets forlegger, Jonas Forsang, som er medforfatter på den kommende biografien. - Det blir en veldig åpen og personlig selvbiografi - fortalt av Northug og skrevet i jeg-person. Northug har imponert meg veldig underveis med sin åpenhet og sine refleksjoner rundt både eget liv og hvordan han har fått til det han har fått til, sier Forsang til VG. På spørsmål om for eksempel promillekjøringen i 2014 kommer til å bli omtalt, svarer Northug:- For å si det sånn: Man skriver ikke biografi om Thor Heyerdahl uten å nevne Ra-ekspedisjonen. Når avisen spør om damehistorier, er svaret: - Ja, det blir for mange for mamma, og for få for Emil Iversen.