Wenger gir seg som Arsenal-manager

Arsène Wenger (68) forlater jobben som manager i Premier League-klubben Arsenal etter inneværende sesong.

Arsenal manager Arsene Wenger looks on during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Arsenal at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, April 15, 2018. (Owen Humphreys/PA via AP) Owen Humphreys
Det bekreftet både franskmannen og London-klubben i en uttalelse fredag.Wenger har ledet Arsenal i 22 sesonger. 68-åringens nåværende kontrakt utløper først etter neste sesong, men allerede i sommer gir trenerveteranen fra seg roret.Under Wengers ledelse har Arsenal tatt tre seriemesterskap, sju FA-cuptitler. I 1998 og 2002 ble det både ligatittel og cupmesterskap.– Etter grundige overveielser og diskusjoner med klubben føler jeg at dette er det rette tidspunktet for at jeg trer tilbake, sier Wenger i en uttalelse.– Jeg er takknemlig for å ha hatt det privilegiet å tjene denne i så mange minneverdige år, tilføyer han.1. oktober 1996 ble Wenger ansatt som manager i London-klubben.(©NTB)