Rosenborg er fortsatt gullfavoritter

Syv poengs ledelse er ikke nok.

Brann har hatt en strålende sesongstart, og etter åtte serierunder er det syv poeng ned til Rosenborg på 2. plass.Kåre Ingebrigtsens gutter er likevel fortsatt oddsfavoritter til gullet.- Rosenborg er Rosenborg. De starter ofte med halv fart, men alle vet kapasiteten de har samt alle vet også presset Brann ofte får på seg. Nå starter gullsnakket, så får vi se hvordan rødtrøyene takler det. Gulloddsen har uansett falt fra 15 til 2,55 på åtte runder, sier PR-manager Mikael Mellqvist i Coolbet.- Hardt arbeid og god struktur. Der er Brann best. Forsvaret er enormt, og det gir en stor trygghet, legger han til.Flekser muskler?Rosenborg-gull gir nå 2,25 ganger innsatsen. Én viktig faktor her er at Rosenborg er i en egen divisjon økonomisk.- Ingen blir overrasket om de forsterker i sommer. Rosenborgs kampprogram den nærmeste tiden er også meget gunstig, og 27. mai møtes gullkonkurrentene i Trondheim. Vi tipper således at forspranget blir mindre i løpet av mai. Brann er sårbare for skader og formsvikt fremover på banen. Der er ikke bredden like bra, understreker Mellqvist.Hos Betsson-eide Nordicbet ligger gulloddsen på Rosenborg nå på 2,15, mens Brann-gull der gir 2,75 ganger pengene.«Utfordrerne»Nærmeste «utfordrer» til gullet er Molde, som gir 11-12 ganger pengene hos de to bookmakerne.Bak der følger trioen Strømsgodset, Sarpsborg og Haugesund - alle til 30,00 i odds hos Coolbet. Hos Nordicbet gir gullspill på Strømsgodset og Sarpsborg 25,00 i odds, mens Vålerenga gir 40 ganger innsatsen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også