Solskjær tar over toppklubb?

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær er en het potet i Sverige.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær ble torsdag lansert som en het kandidat til å ta over Malmö. Ifølge Aftonbladet skal han også ha hatt samtaler med klubben.Solskjær har vært på besøk i Malmö, skriver Aftonbladet. Ifølge avisen har nordmannen vært på stadion og hatt møter med MFF-ledelsen. Den sportslige ledelsen skal dessuten ha hatt møter med deler av spillergruppen der Solskjærs navn har vært diskutert. Samtidig er ingenting er avklart i den svenske klubbens trenerjakt.Molde har tidligere sagt at det er ukjent for dem at Malmö skal være interessert i Solskjærs tjenester.Malmös sportssjef Daniel Andersson har midlertidig tatt over treneransvaret etter at Magnus Pehrsson fikk sparken etter den svake serieåpningen.Malmö er regjerende seriemester i Allsvenskan.(©NTB)

ole gunnar solskjær
fotball
Nyheter