Usain Bolt trener med Godset

Den pensjonerte stjernesprinteren Usain Bolt skal den neste uken trene sammen med eliteserielaget Strømsgodset.

Bolt ankom Drammen tirsdag kveld og ble onsdag presentert på Marienlyst i forbindelse med et spillermøte før treningen, melder klubben på sitt nettsted.– Vi synes det er fantastisk morsomt at Usain Bolt velger å komme hit til Strømsgodset for å trene seg opp. Han er en ener og en mester, en av de største idrettsutøverne gjennom alle tider, og det er klart vi kan lære mye av ham. Usain Bolt er dessuten en særdeles karismatisk og energisk type, og hans tilstedeværelse vil utvilsomt være til stor inspirasjon for spillere, trenere, ja, for hele klubben, sier Godsets sportssjef Jostein Flo.Bolt la opp som sprinter i fjor, og han har flere ganger ytret ønske om å satse på en fotballkarriere etter friidretten. Tidligere i år har han blant annet trent med den tyske storklubben Borussia Dortmund.Nå trener han seg opp for å spille en veldedighetskamp for Unicef på Old Trafford 10. juni. 31-åringen fra Jamaica er stor Manchester United-supporter og gleder seg enormt til den kampen.Etter planen skal Bolt også spille en treningskamp for Strømsgodset mot Norges G19-landslag kommende tirsdag.(©NTB)

fotball
usain bolt
strømsgodset
Nyheter