Michael Probst

Brasil er fortsatt VM-favoritt

- Tyskland kan ryke ut.

28 av 32 landslag har spilt én kamp i fotball-VM, og overraskelsene har vært flere.Blant disse er at Sveits holdt Brasil i sjakk. Sambastjernene er likevel gullfavoritter.- Det virker som et veldig åpent VM, men Brasils toppnivå er helt rått og bredden de har enorm, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet ifølge en pressemelding.Selskapet som i april ble kåret til Norges beste bookmaker gir fem ganger innsatsen hvis Brasil tar VM-gull.- Tyskland kan ryke utSpania gir 5,75, mens oddsen på Tyskland er stigende med 8,50 i odds (samme som Frankrike).Unibet har en Brasil-odds på 5,25, Spania-odds på 5,50 og Frankrike og Tyskland på hhv. 8,00 og 9,00 ganger pengene.- Tyskland kan ryke ut i helgen. De er nødt å slå Sverige, og Sverige er bra organisert. De slo Frankrike og Nederland i kvalifiseringen, samt Italia i play-off. Tyskland har en tung oppoverbakke etter tapet mot Mexico. Det er ikke sikkert de kommer til sluttspill, sier Coolbets talsmann.Tror Danmark går videreDe nordiske lagene har alle hatt en knallåpning på mesterskapet, men kan alle avansere til cupspillet (de 16 siste)?- Nja, det tror vi ikke. Stalltipset er fortsatt at Danmark går videre, mens Island og Sverige ryker ut i gruppespillet, tipper Mellqvist.Unibet tar 1,65 ganger pengene for at Danmark kommer til cupspillet (slått ut i runden med de 16 siste), og 2,75 og 4,50 ganger pengene for at hhv. Sverige og Island kommer like langt.Samme selskap tar for øvrig 3,25 i odds for at Tyskland ryker ut i gruppespillet.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også