Dronning Elizabeth skal ansette - men det er en merkelig detalj

Dronnning Elizabeth ser etter ny konditor, men jobben krever at du har denne irrelevante egenskapen.

Alastair Grant

Dronning Elizabeth er på jakt etter ny konditor, skriver Business Insider.Det er bare en liten, merkelig detalj - stillingen krever «gode IT-ferdigheter».Søkeren må være «høyt kvalifisert og dyktig konditor, med erfaring på seniornivå fra en fin restaurant eller en såkalt five-star catering operation», heter det i stillingsbeskrivelsen.Videre står det i annonsen at «det er viktig at du kan planlegge, organisere og delegere effektivt, ettersom du og teamet ditt skal levere til varierte anledninger. Det er også viktig at du kan følge alle lovkrav og ha gode IT-ferdigheter».

dronning elizabeth
buckingham palace
Nyheter