Den tidligere England-kapteinen og Manchester United-stjernen er forventet å ankomme den amerikanske hovedstaden for å signere en avtale for to og et halvt år. Det rapporteres om at kontrakten skal være verdt 13 millioner dollar (106 millioner kroner).Washington Post har skrevet at DC United er enig med Everton om å betale en overgangssum for 32-åringen.Rooney vil ikke være spilleklar for DC United før ligaens overgangsvindu åpner 10. juli. Klubben håper at engelskmannen kan begynne å trene med dem mot slutten av uka.Målet er å få Rooney spilleklar og i kampform til klubben åpner sin nye stadion i midten av juli.Hvis alt går som det skal kan Rooney spille 20 kamper i MLS denne sesongen.Klubben har ikke bekreftet opplysningene om at Rooney-overgangen nærmer seg, men trener Ben Olsen har ikke holdt tilbake på interessen for spilleren.– Ingenting er i boks, så jeg vil ikke snakke om når han kommer før han faktisk kommer, sier Olsen.– Du må aldri tro at noe er i boks i denne verdenen, særlig når du snakker om et overgangskupp av en slik størrelse som dette, sier Olsen videre.Rooney ble Evertons toppscorer i Premier League denne sesongen. Han vartet opp med 11 scoringer.(©NTB)