Saudiarabiske spillere straffes etter tap i VM-åpningen

Saudi-Arabias stortap i VMs åpningskamp mot vertsnasjonen Russland får konsekvenser for spillerne.

Det saudiarabiske fotballforbundet slår fast at flere spillere kan vente seg en disiplinærstraff etter 0-5-tapet mot Russland torsdag.Det skriver den saudiarabiske avisen Al-Youm Assabaa, ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass.– Vi er meget skuffet over nederlaget, resultatet er totalt utilfredsstillende, fordi det ikke reflekterer nivået av våre forberedelser, opplyser forbundet.– Flere av spillerne vil bli straffet. Keeper Abdullah Al-Mayouf, angriper Mohammad Al-Sahlawi og forsvarsspiller Omar Hawsawi, sier presidenten i Saudi-Arabias fotballforbund, Adel Ezzat, ifølge Tass.Hva slags straff spillerne kan vente seg er ikke oppgitt.Saudi-Arabia er i tillegg til Russland også i gruppe med Uruguay og Egypt.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også