20 nordmenn prikket vanvittig spill på VM-finalen

- Vi har aldri sett maken, sier bookmaker.

VM-finaler i fotball pleier å bli målfattige affærer.Dette hindret likevel ikke 20 norske Unibet-kunder i å sette penger på at fire navngitte spillere ville komme på scoringslisten i gårsdagens kamp mellom Frankrike og Kroatia.Kundene satset mellom 30 og 300 kroner på at både Antoine Griezmann og Kylian Mbappé ville score for franskmennene, samt at både Ivan Perisic og Mario Mandzukic ville gjøre det samme for kroatene.For dette veddemålet fikk de 221 i odds.De harde fakta viser at Frankrike slo Kroatia 4-2, i det som ble den mest målrike VM-finalen siden 1958, da Brasil slo Sverige 5-2 i Stockholm.Frankrikes mål ble scoret av Griezmann, Paul Pogba, Kylian Mbappé og en kroat (selvmål), mens nettopp Perisic og Mandzukic sørget for Kroatias nettkjenninger.Gevinst: 66.000Dermed kunne de 20 norske Unibet-kundene i går kveld glede seg over utbetalinger fra 6.630 til 66.300 kroner hver.- Totalt betalte vi ut nesten fire millioner kroner til kunder som satte dette spillet, så det traff tydeligvis en nerve. Og én tredjedel av disse kundene var nordmenn. Vi har aldri sett at så mange fra samme land har satset på ett og samme spill på disse oddsnivåene, så dette er oppsiktsvekkende, sier PR-ansvarlig Steffen Løvholen for Unibet Norge til Hegnar.no.Denne utbetalingen endrer likevel ikke på det faktum at fotball-VM ble lukrativt for Unibet og andre bookmakere, takket være alle de overraskende resultatene.- Folk spiller på favoritter. Det er det ikke tvil om. Når favoritter ryker, tjener vi penger. Samtidig liker kunder å spille på mange mål, fordi de håper på det. Etter et mesterskap der vi har tjent penger, er det veldig deilig å få en slik finale og å kunne betale tilbake noe til kundene. Dette er helt seriøst et av de flotteste finaletapene jeg har sett, avslutter Løvholen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også