Francisco Seco

Ronaldo vil ikke svare på spørsmål om sin landslagsframtid

Christiano Ronaldo vil ikke svare på spørsmål om sin fremtid på det portugisiske landslaget.

Christiano Ronaldo vil ikke svare på spørsmål om sin fremtid på det portugisiske landslaget, etter at de lørdag fikk VM-drømmen knust av Uruguay.- Nå er ikke tiden til å snakke om framtiden, verken med trenerne eller spillerne, sa Portugal-kapteinen etter 2–1 tapet.Ronaldo (33) vil være nesten 38 år når neste verdensmesterskap spilles i Qatar i 2022. Det ønsker ikke stjerna å tenke på nå, men er sikker på at landslaget har en positiv framtid.- Jeg er sikker på Portugal vil fortsette å være et av verdens beste lag. Vi har en ung og ambisiøs stall, mener han.For Ronaldo endte det med fire mål i årets VM. Han er allerede forbigått av Englands storscorer Harry Kane som har fem fulltreffere.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også