Rosenborg og Sarpsborgs motstandere klare

Rosenborg trakk Celtic, Salzburg og Leipzig, mens Sarpsborg møter Malmö, Genk og Besiktas i europaligaens gruppespillRosenborg havnet i gruppe B.Rosenborg møtte Celtic i kvalifiseringen til mesterligaen tidligere i år. Da endte det med at Celtic og Kristoffer Ajer var det beste laget over to kamper. Celtic vant 3-1, mens det ble uavgjort 0-0 på Lerkendal.Både Salzburg og Leipzig er eid av leskedrikkgiganten Red Bull. I Salzburg spiller tidligere Lillestrøm- og Molde-spiller Fredrik GulbrandsenSarpsborg kom i gruppe I med Malmö, Genk og Besiktas. i Malmö spiller norske Andreas Vindheim, og i Genk spiller landslagsspilleren Sander Berge.– Vi må si oss fornøyde. Jeg føler at det er lag vi kan bite litt i leggen. Det blir tøft, men vi ser ikke på det som noen umulighet, sa Sarpsborg-trener Geir Bakke til TV 2.Bakke sier han vet lite om Besiktas, men tror Genk er hakket bedre enn Maccabi Tel Aviv, som de slo ut i den siste kvalifiseringskampen.– Vi må henge i tauene og få ut det maksimale i oss selv, konkluderte Bakke.Om den skandinaviske duellen mot Malmö tror Bakke det kan være muligheter hjemme på Sarpsborg stadion.– Men det er topp nordisk det, sammen med RBK og FC København.(©NTB)


Les også