<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Zlatan nekter å spille på kunstgress

Los Angeles Galaxy må greie seg uten Zlatan Ibrahimovic i helgens bortekamp mot Seattle Sounders i MLS. Årsaken er at oppgjøret spilles på kunstgress.

    Publisert 18. aug. 2018 kl. 09.55
    Oppdatert 18. aug. 2018 klokken 09.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 190 ord
    Marcio Jose Sanchez

    Tidligere i uken sa Ibrahimovic at han velger å stå over visse kamper. Ifølge avisen Los Angeles Times er lørdagens møte med Sounders en av dem.I likhet med flere andre MLS-klubber spiller Seattle-laget hjemmekampene sine på kunstgress. Det er et underlag Ibrahimovic har lite til overs for.– Alle baner med kunstgress er dårlige for meg. Det er ergerlig at vi spiller visse kamper på kunstgress. Fotball ble ikke skapt for å bli spilt på kunstgress, sa spissveteranen.Om hans motvilje mot underlaget skyldes frykt for å pådra seg en ny alvorlig skade, sa ikke Ibrahimovic noe om.– Inntil videre har jeg stått over kamper på kunstgress. Unntaket var et kort innhopp (18 minutter) i Portland, og det var det verste kunstgresset jeg noensinne har spilt på.I april i fjor røk 36-åringen korsbåndet i det ene kneet i en europaligakamp for Manchester United på Old Trafford. Etter en vellykket operasjon i USA var han ute i sju måneder før han gjorde comeback.Ibrahimovic avsluttet kontrakten med United i mars. Rett etterpå gikk han i gang med sitt nye fotballiv i MLS. I LA Galaxy spiller han med nordmennene Ola Kamara og Jørgen Skjelvik.(©NTB)