Europeisk klubb vil signere Bolt

Usain Bolt er tilbudt en toårskontrakt med en europeisk klubb. 

Den pensjonerte friidrettsstjernen, som har verdensrekorden på 100- og 200-meter, fikk mye oppmerksomhet da han scoret to av målene til Central Coast Mariners mot MacArthur South West United i en vennskapskamp (4–0) fredag.Bolts agent Tony Rails, sier til ESPN at en europeisk klubb har vist interesse.– Det er en klubb i Europa som ønsker Bolt på en toårskontrakt. De har nylig fått nye eiere som har ambisjoner om spill i mesterligaen.Hvilken klubb dette skal dreie seg om røper ikke agenten.Den australske klubben har internasjonale kontakter med São Paulo (Brasil), Sheffield United (England) og Ferencvaros (Ungarn).Usain Bolt forsøker å spille seg til kontrakt med Mariners som spiller i den australske toppdivisjonen, A-ligaen. Bolt sier han håper han snart kan sette seg ned sammen med klubben for å diskutere hans framtid i klubben.Jamaicaneren har tidligere trent sammen med tyske Borussia Dortmund, sørafrikanske Mamelodi Sundowns og Strømsgodset.(©NTB)