Nå kan du få McDonald’s på døra

McDonald’s inngår samarbeid med foodora.

Fra tirsdag 27. november kan foodoras kunder få McDonald’s-mat levert der de befinner seg, ifølge en pressemelding tirsdag.Gjennom Foodoras leveringstjeneste skal sykkelbud bringe sultne Oslobeboere McDonald's-mat, enten de er hjemme, på jobb eller andre steder som befinner seg innenfor foodoras rekkevidde, heter det i meldingen. - Dette er første gangen McDonald’s tilbyr levering i Norge, noe som er svært spennende. Det var ingen tilfeldighet at vi ønsket at nettopp foodora skulle stå for selve leveringen. De har en unik tjeneste i Norge som er både pålitelig, rask og ikke minst er de forretningsmessig både flinke og tilpasningsdyktige, sier Pia Martinsen Mellbye, adm. direktør i McDonald’s Norge.- McDonald’s er en av verdens største merkevarer, og det er kjempespennende og ikke minst en tillitserklæring at de ønsker å benytte seg av våre tjenester og ser kommersielle muligheter i det som foodora har bygget opp i Norge, sier Carl Tengberg, daglig leder i Foodora Norge.McDelivery vil i første omgang tilbys i Oslos bykjerne, fra restaurantene i Thorvald Meyersgate, Klingenberg, Storgata og Nedre Slottsgate.