Solskjær-oddsen faller

Jon Super

Bare Pochettino gir lavere odds.

Ole Gunnar Solskjær har fått en drømmestart på sin Manchester United-karriere.5-1 borte mot Cardiff lørdag ble fulgt opp med 3-1 over Huddersfield i går. Ikke kjempemotstand, men dog.Uansett faller nå oddsen på at kristiansunderen får jobben på permanent basis.- Vi hadde 3,35 før Cardiff-kampen. Nå er oddsen nede i 2,45, og den kan falle ytterligere de kommende dagene, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.- Enorm interesseHan forteller om helt enorm interesse.- Cardiff-kampen var blant topp 10 mest spilte kamper på Premier League i år for oss. Normalt sett en relativt «grå» kamp, men her var det superinteresse, fortsetter Mellqvist.Etter Chelsea-tapet lørdag ser en topp 4-plassering ikke like uoverkommelig ut for Manchester United, med åtte poeng opp.- Oddsen på topp 4 har falt fra 10 til 6,75, og United har et gunstig program den nærmeste tiden. De kan spille på seg mer selvtillit, sier Coolbet-talsmannen.Han mener flere ting taler for Ole Gunnar, for eksempel at han kjenner United etter sine 11 år der som spiller under den legendariske Sir Alex Ferguson.- Han er et valg fansen er fornøyde med og han har Sir Alex i ryggen, samt Mike Phelan som var en stor suksessfaktor sammen med Sir Alex, sier Mellqvist.Pochettino favorittDen viktigste effekten har likevel optimismen/gleden Solskjær ser ut til å ha gjenskapt.- Fortsetter den, så kan han fort få jobben. Pochettino og Zidane har en bedre CV som managere generelt, men bedre CV for å trene Manchester United? Nja, det er usikkert. Pochettino har for eksempel vunnet lite i Tottenham, og man skal stille spørsmålstegn ved hans vinnerkultur/evne der, sier Mellqvist.Oddsen på Solskjær som Uniteds neste permanente manager faller andre steder også.Hos Betsson er den nå nede i 3,50.Nevnte Pochettino er oddsfavoritten på 1,90, mens Zidane gir 5,00 ganger innsatsen.Satte TV 2-rekordSamtidig skriver TV 2 i en pressemelding torsdag at Manchester United-Huddersfield er den mest sette Premier League-kampen i kanalens historie.I sluttminuttene var 775.000 norske seere innom kampen, som ble gjort tilgjengelig på moderkanalen.- Dette er gnistrende tall. Vi opplevde at United-fansen var i ferd med å bli demotiverte av deprimerende fotball og svake resultater. Over natten har Ole Gunnar Solskjær snudd opp ned på dette, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i en kommentar.