Betaler ut på at Solskjær får United-jobben

Bookmaker er sikker.

Ole Gunnar Solskjærs vikariat som manager i Manchester United har vært et eventyr så langt.11 kamper har gitt ti seire og én uavgjort.Betaler ut alleredeBookmakerne i Coolbet er nå så sikre på at Solskjær får jobben fast at de betaler ut allerede.- Solskjær er jo et prakteksempel på hvordan United skal fremstå. Han sier de riktige tingene og får laget til å spille slik Manchester United er kjent for å spille. Det går ikke å velge bort ham nå, sier talsmann Mikael Mellqvist i en pressemelding Hegnar.no har fått tilgang til.Coolbet innrømmer bom og undervurdering av «lokalkunnskapen» Solskjær har. - United undervurderte den også i mange år, og det er liten tvil om at det har vært skivebom det som kom inn før ham. Skifte ut alt i en vinnende klubb er en elendig resept. Manchester United er på rett vei igjen, sier talsmannen.De tre neste kampene blir dog svært avgjørende for hvordan Uniteds sesong blir. I morgen venter Paris St. Germain (PSG) på Old Trafford i Champions League, før Chelsea venter borte i FA-cupen neste mandag og Liverpool hjemme i serien påfølgende søndag.Mange fallgruverFallgruvene kommer altså på rekke og rad.- Dette blir de største testene, men som United har fremstått mot slutten, tror jeg det er større fallgruver for PSG, Chelsea og Liverpool. PSG skal jo vinne Champions League, Chelsea er i krise og Liverpool tåler ikke poengtap i kampen mot ligagull. For United er det stort sett bare lyst og glede om dagen, sier Mellqvist.Han understreker at de som har spilt nei på at Solskjær ikke får jobben, fortsatt har sine spill stående.- Det er bare å gratulere alle som så ja-alternativet til 2,45 i odds. Selv jeg som er United-fan tvilte i starten, men etter bare 3-4 kamper så man at dette er United som man kjenner fra Ferguson. Solskjær har gått den riktige skolen, og det bør være klart at han fortsetter i sommer. United skal se på forsterkninger, og da er det naturlig og viktig å vite hvem som skal lede laget tidlig, avslutter Coolbets talsmann.- Solskjær får jobbenVi minner om at Neil Custis i The Sun mandag hevder at Solskjær faktisk får jobben permanent. Custis er en av journalistene som følger United tettest, og Manchester-klubbens skandinaviske supporterklubb skriver på sine hjemmesider at han innimellom har innsideinformasjon fra klubben.At klubbeierne (familien Glazer) og Solskjær-agent Jim Solbakken begge satt ringside da United slo Fulham 3-0 lørdag, svekker ikke disse påstandene.Og for deg som lurer på hva oddsen på at Solskjær får jobben er nede i nå, så gir Unibet deg 1,25 ganger innsatsen.

premier league
ole gunnar solskjær
manchester united
fotball
coolbet
champions league
liverpool
psg
chelsea