Mann slo politibetjent da han ikke fikk tilbringe natten i arresten

En mann ble låst ute av hjemmet sitt etter en bytur. Han ringte politiet for å få sove hos dem, men det fikk han ikke lov til. Da slo han en politibetjent.

Mannen i 20-årene kom seg ikke hjem etter en fuktig bytur 31. mars i fjor fordi kjæresten hadde husnøklene og batteriet på telefonen var dødt, skriver Moss Avis.Da mannen skjønte at han ikke kom seg hjem, tok han kontakt med politiet. Han dro ned til politistasjonen i Moss og ønsket å sove i en celle. Det fikk han ikke.Mannen ønsket så å vite hva han måtte begå av straffbar handling for å bli innsatt. Diskusjonen med politiet endte til slutt med at han slo en politibetjent, skriver avisen. Han fikk dermed sitt ønske oppfylt og ble satt i arresten.Mannen ble i Moss tingrett 6. februar dømt til 30 timer samfunnsstraff for hendelsen.Politibetjenten som ble slått skal ha forklart under rettssaken at politiet tilbød hjelp til å ringe låsesmed og venner for bistand, men dette tilbudet ble avslått av mannen.(©NTB)