Disney-arving: Selv Jesus er ikke verdt 500 ganger medianlønnen til selskaper

Abigail Disney sa torsdag at administrerende direktører får generelt for godt betalt.

Barnebarnet til medgründeren bak The Walt Disney Co., Roy Disney, bror av Walt Disney, mener CEOer får alt for godt betalt, ifølge CNBC.- Hvis CEOens lønn er 700, 600, 500 ganger medianlønnen i selskapet, er det ingen på jorden som er verdt det, selv Jesus Kristus er ikke verdt 500 ganger medianlønnen i selskapet.På spørsmål fra CNBC om hva hun mener om lønnen til Bob Iger, CEO av Disney, nektet hun å svare. Iger fikk for øvrig en ny kompensasjonplan på mandag som kuttet hans maksimale lønn med 13,5 millioner dollar.Iger lider nok ingen nød av den grunn, ettersom den totale kompensasjonen hans i fjor var 65,6 millioner dollar.


Les også