Går all-in på at Rosenborg-treneren ryker

Oddsen stuper.

Eirik Horneland har fått en trang start på tilværelsen som Rosenborg-trener.I går ble Stabæks unggutter minst et nummer for store i 1-3-tapet på Nadderud.Rosenborg ligger etter tre kamper på nedrykksplass - nest sist med ett poeng.Etter 0-2-tapet mot Bodø/Glimt i første runde tilbød Coolbet 3,50 i odds på at Horneland blir første eliteserietrener som får sparken i år.Denne oddsen er nå nede i 2,50.- Aldri sett makenEnda mindre får du i Betsson, det vil si 1,85 ganger innsatsen.På veddemålet om Horneland får sparken innen 1. august i år, er oddsen også 1,85 - for begge utfall.- Etter tapet mot Stabæk har spillerne for alvor bestemt seg for at Horneland får sparken først av trenerne i Eliteserien. Omtrent synkront med at fløyta gikk på Nadderud, begynte spillene å tikke inn. Vi har aldri opplevd lignende trykk på en trenersparking i norsk fotball, sier PR-ansvarlig for Betsson Norway, Joakim Ingebrigtsen, i en kommentar til Hegnar.no.Da selskapet åpnet oddslinjene, var oddsen på at Horneland får sparken først satt til 5,00. Nå er den altså nede i 1,85.- Til sammenligning var oddsen på at Kåre Ingebrigtsen skulle få sparken 25,00 da han mistet jobben, og antall spillere som hadde satt penger på det kunne du telle på én hånd, fortsetter Ingebrigtsen.«Utfordrerne»Nærmest Horneland-oddsen kommer (hos Coolbet) Simo Valakari (Tromsø) og Vegard Hansen (Mjøndalen), på hhv. 6,00 og 7,00 ganger innsatsen.Henning Berg (Stabæk) og Jörgen Lennartson (Lillestrøm) ligger begge på 9,00.Hos Betsson er Bjørn Petter Ingebretsen (Strømsgodset) den heteste «utfordreren» på 6,00, foran Lennartson og Valakari - begge på 8,00.