Han skylder grevinnen millioner

Eksmannen Martin Jørgensen skal har brukt penger bak grevinne Alexandras rygg i årevis.

I 2015 ble det kjent at den danske grevinnen Alexandra og Martin Jørgensen skulle skilles etter åtte års ekteskap.Nå kommer en rekke av detaljer fra skilsmisseoppgjøret frem. Jørgensen skal nemlig ha tappet grevinnen for penger under ekteskapet, og nå, tre år etter skilsmissen, står han i stor gjeld til den tidligere danske prinsessen, skriver Seher.no, og viser til det danske magasinet Se & Hør.Magasinet, som mener Jørgensens livsstil kan minne om en playboys livsstil, skal blant annet ha vært på en rekke fuktige byturer, og generelt hatt et stort overforbruk på sin kones regning - og holdt det skjult for henne. Han skal også ha overført pengene fra grevinnens konto og fortalt henne at pengene gikk til investeringer - mens de i virkeligheten ble kastet rett ut av vinduet.Etter skilsmissen skal grevinnen og eksmannen ha signert et gjeldsbrev som sikrer grevinnen tilbakebetaling av millionene han skylder henne - dersom han begynner å tjene penger, skriver danske Se og Hør videre.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også