<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

HBO er nede i Norge - kan du tippe hva som er årsaken?

HBO Nordic har tekniske problemer og kundene som vil første episode i siste sesong av «Game of Thrones» kommer ikke inn.

    Publisert 15. apr. 2019 kl. 08.58
    Oppdatert 29. aug. 2019 klokken 19.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 119 ord

    – Vi opplever dessverre tekniske utfordringer for øyeblikket, da vi har blitt invadert av Night King og hans hær. Vi beklager for ubeleiligheten, og takker for deres tålmodighet, mens vi forsøker å beseire fienden, skriver HBO på sine norskspråklige Facebook-sider.Mandag slippes den første episoden i den åttende og siste sesongen av den populære HBO-serien «Game of Thrones».12,1 millioner så på forrige sesongs finale, mens 4 millioner andre strømmet episoden.Den umåtelig populære fantasyserien «Game of Thrones», som baserer seg på George RR Martins bøker, ble første gang sendt i 2011. Den banebrytende HBO-serien er blant annet kjent for å ta stadig nye og overraskende vendinger og for at serieskaperne ikke viker tilbake for å ta livet av sentrale og populære skikkelser.(©NTB)