«New Yorks hotteste freakshow» kommer til Oslo

Når amerikanske The Box kommer til Oslo 3. og 4. mai, flyr arrangøren inn 25 artister fra New York og London. Nøyaktig hvem som opptrer, er fremdeles en godt bevart hemmelighet.Det er det norskbaserte produksjonsselskapet «We Will Rock Produktions,» som står bak festen, er ledet av Mathias Nyström og Cristian Ramires. Begge skal ha erfaring fra klubbransjen i New York, Oslo og Stockholm.Arrangøren kan fortelle at de vil bruke over én million kroner på å bringe showet til Norge, noe som gjør konseptet til et meget dyrt pop-up-teater.- Dette blir det nærmeste man kommer en «live» Quentin Tarantino-film, sier Nyström i en melding.Konseptet er «klubb-teater» med innslag av DJ-er, burlesquedansere, live vokalister og kreative og kunstneriske innslag fra scenen. Showet skal ha blitt betegnet som «New Yorks hottest freak show» av Vanitiy Fair og er kjent for sine kontroversielle innslag.

Nyheter