Sandberg og Letnes med i Charterfeber - avviser aprilspøk

TV3 avviser at det hele er en aprilspøk.

Per Sandberg og Bahareh Letnes er med i årets sesong av Charterfeber, opplyses det i en pressemelding.Per og Baharehs reise gikk til Gran Canaria og turistbyen Puerto Rico.«De ankom øya på selveste Valentines Day, så alt lå til rette for en romantisk middag samme kveld. Kamerateamet fulgte turtelduene i en uke som var spekket av morsomme opplevelser, alt fra besøk på badeland til yoga, shopping, vannscooterkjøring og strandbesøk», skriver tv-kanalen i meldingen.Ifølge VG er nyheten ingen aprilspøk.- Ja, det er sant. De er med i Charter-feber, sier pressekontakt Linda Glomlien til avisen, som er fullt klar over at det er 1. april.- Ja, det er derfor det er litt morsomt å sende ut pressemeldingen i dag. Men seriøst, det er helt sant, sier hun.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også