Tror Rosenborg-trener ryker først

Bookmaker har ikke troen på Eirik Horneland.

Fotballen ruller igjen på norske baner, og allerede etter første serierunde har bookmakere en ny gullfavoritt i Eliteserien.Denne nye favoritten heter Molde.- Molde var heldige mot Sarpsborg 08, men har forsterket kraftig i vinter og er naturlige favoritter nå som Rosenborg sliter, sier talsmann Mikael Mellqvist for Coolbet i en pressemelding.Han viser til gulloddsen 2,60 på Molde og 3,00 på Rosenborg.Dernest følger Sarpsborg 08 på syv ganger innsatsen og Vålerenga/Brann på 12 ganger innsatsen.Hos Unibet er Molde og Rosenborg delte favoritter, begge med 2,60 i gullodds. Vålerenga gir her bare åtte ganger innsatsen, Sarpsborg 08 ni og Brann 12 ganger innsatsen.Favoritt til å få sparken førstDen nye Rosenborg-treneren Eirik Horneland kom veldig skjevt ut, da laget hans ble utspilt og tapte 0-2 borte mot Bodø/Glimt i premieren.Horneland topper nå den lite lukrative oddslisten over hvilken eliteserietrener som forsvinner fra sin jobb først i 2019.Hvis Horneland er førstemann ut døren, får du faktisk ikke mer enn 3,50 ganger pengene.- En dårlig seriestart kan være et arbeidsuhell, men Rosenborg har vært svake i en lang periode i vinter. Det er ikke mange lysglimtene, så det blinker noen varsellamper allerede på Lerkendal. Hornelands formasjon diskuteres allerede, og det er ikke et godt tegn, sier Mellqvist i Coolbet.For tabelljumbo (!) Rosenborg venter Odd (som imponerte med 3-2 over Brann), Stabæk, Strømsgodset, Molde og Sarpsborg 08 i de neste kampene.- Rosenborg har på papiret en tøff start, og hvis ikke formen bedres raskt, blir det nok en del murring på seiersvante trøndere. Spesielt når de heller ikke spiller «Rosenborg-fotball», sier talsmannen.Nest laveste «sparkeodds» har Henning Berg (Stabæk) på 7,00 i odds, samt Jörgen Lennartsson (Lillestrøm) og Vegard Hansen (Mjøndalen) til 9,00 i odds.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også