Full fyr på Times Square i New York

Reklametavle på Times Square i New York i full fyr.

In this image from video provided by WABC TV, flames shoot from the digital billboard at 3 Times Square in New York City, Saturday, May 18, 2019. The Fire Department says no injuries have been reported and there was no damage to the building the sign is attached to. (WABC TV via AP)

En digital reklametavle over Times Square i New York sto lørdag i full fyr. Ifølge brannvesenet skal ingen ha blitt skadd, og bygget bak fikk ikke skader.Åpne flammer skjøt ut av LED-tavla like etter klokka 15 på ettermiddagen lørdag, og en svart røyksøyle sto i været. Brannmannskapene hadde problemer med å få skrudd av strømtilførselen til tavla, som fortsatte å reklamere med slagord som «dette er data», mens tavla bokstavelig brant lyset sitt i begge ender.En talsperson for brannvesenet opplyser at brannen var under kontroll 15.58, og at det foreløpig ikke er klart hva som forårsaket den.Ifølge New Yorks brannvesen kom ingen til skade i brannen og det skal ikke ha blitt skader på bygningen som reklametavla er festet til.(©NTB)