Nå er Olav Thon drukket ut

I mai ble det kjent at Olav Thon skal gifte seg med sin kjæreste gjennom 30 år , Sissel Berdal Haga, på Thon-eide Hotel Bristol 21. juni. Tirsdag denne uken var det duket for utdrikningslag, skriver Nordre Aker Budstikke.Initiativtakere til utdrikningslaget var guttene i olabilløpet Nordberg Grand Prix, hvor Thon har vært en trofast støttespiller over mange år.I utdrikningslaget ble det ifølge avisen både drikke og mat fra egen foodtruck.- Dette er et høydepunkt i bryllupsfeiringen. I fremtiden bør alle utdrikningslag få besøk av disse gutta. Jeg gleder meg fenomenalt til å gifte meg, og Sissel er en fenomenal flink jente. Livet med Sissel er fantastisk, vi har vært kjærester i 30 år. Det er en stor støtte å leve med Sissel. Hun er sporty og blir med på alt, sier den kommende brudgommen til Nordre Aker Budstikke.