Louvre vil tvinge besøkende til å reservere billetter

Det verdensberømte kunstmuseet i Paris, Louvre vil tvinge sine gjester til å holde orden på sine billetter.En sommer med enorm pågang har gjort at ledelsen har besluttet at besøkende heretter må gjøre reservasjoner på nett, før de kan besøke muset.Det opplyser museets visedirektør, Vincent Pomarede, til nyhetsbyrået AFP.- Reservasjoner vil gjøre adgangen lettere for gjester, sier Pomerade, og fortsetter;- Frem til nå har det ikke vært obligatorisk og forhåndsreservere billetter, men det blir det nå.Det nye systemet trer i kraft allerede i oktober eller november i år.Louvre hadde i fjor 10,2 millioner besøkende, og er ifølge sin hjemmeside verdens mest besøkte museum.Fjorårets besøkstall reflekterer en økning i antall besøkende på 25 prosent i forhold til året i forveien.