Ny konserndirektør i Nortura

Karolina Grønås Henriksen (44) blir konserndirektør for rødt kjøtt i Nortura.

NY KONSERNDIREKTØR: Karolina Grønås Henriksen er utnevnt som ny konserndirektør for rødt kjøtt i Nortura. Foto: Nortura

Etter omorganisering i Nortura er Rødt kjøtt skilt ut som eget forretningsområde og Karolina Grønås Henriksen er utnevnt som konserndirektør, går det frem av en børsmelding. 

Henriksen får resultatansvar for hele verdikjeden med produksjon og salg. 

– Ved å skape konkurransekraft i verdikjeden og bygge merkevaren ytterligere, tror jeg at få kan slå oss i Norge. Selskapet står overfor spennende endringer og det er denne reisen jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Henriksen.

– Jeg føler meg trygg på at Henriksen vil tilføre våre merkevarer og vårt salg av rødt kjøtt svært mye, sier konsernsjef  i Nortura, Anne Marit Panengstuen. 

Henriksen tiltrer senest i slutten av august.