<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kalera vurderer bakveien inn på ny børs

Kalera inngår samarbeid med BofA Secutirites. Rådgiverne skal bistå i spørsmål om børsnotering gjennom et skallselskap. 

Publisert 22. des. 2020
Oppdatert 23. des. 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 170 ord
BAKDØREN: Kalera vurderer å ta bakdøren på børs gjennom et skallselskap. Hvor er hittil ukjent. Foto: Kalera

KAL

Kalera engasjerer Bank of America-datter BofA Securities som finansiell rådgiver for å vurdere strategiske muligheter i tiden fremover.

BofA Secturities skal blant annet bistå Kalera i spørsmål om en transaksjon i forbindelse med et SPAC (Special Purpose Acquisition Company) – et skallselskap. 

Hvor børsskallet er notert eller skal noteres, eller hvem som eier børsskallet, er ikke oppgitt i børsmeldingen.

Kalera har en visjon om å bli verdensener i vertikalt landbruk og børsmeldte tidligere i dag at det utvider driften til Honolulu, Hawaii. Selskapet vil også melde om større utvidelser i tiden fremover, ifølge meldingen.

Kalera-aksjen har gjort det skarpt på børs den siste tiden. Etter børsnoteringen tilbake i oktober falt aksjen til 19,30 kroner, men så har den vendt nesen opp. I dag handles aksjen til 31,10 kroner hvilket tilsvarer en oppgang på over 60 prosent siden starten av november.

SPAC (Special Purpose Acquisition Company)

Et «Special Purpose Acquisition Company» – SPAC – er et børsnotert skallselskap uten virksomhet, som er på jakt etter å kjøpe et privateid selskap, for så å ta det på børs «bakveien».