35 savnede fra Oslo

Dette er de 35 personene fra Oslo som er savnet etter flodbølgekatastrofen.

Kultur

Listen over savnede personer pr. 3. januar 2005 kl. 11.30 inneholdt opprinnelig navn på 275 savnede personer fra Norge. 56 av disse var fra Oslo.Siste: Antallet savnede fra Oslo er nå nede i 35.Politiet understreker at dette ikke er en endelig liste og at tallet vil bli kontinuerlig oppdatert etter hvert som politiet mottar nye opplysninger.Dette er de 35 personene fra Oslo som er savnet etter flodbølgekatastrofen i Sørsøst-Asia. Her er lenken til siden med lister over alle de savnede.

EtternavnFornavnAlder
ANDERSENEgil Anders LolandARNESENErikBJØRKLIMadsBOREKarstenBRANDPabloBREKKEIdaEKFerdinand WalbergGJONEPhilipGRØNLICecilieGRØNLIMarteJARLAnita AnnabelJARLJulian OmbirJEYAPALANBabeeshanJEYAPALANMathushaJEYAPALANRanjanyKIMSTATCHVitaliKØHNSigurd EysteinKØHNSimen AugustLINDFORSPetri Nestor TapaniLINDFORSPunMAHATHEVANJeyapalanMANTORSKITeresaMICHAELCharlesOLIVARIlyn AquinoQUACHMai HuongREKKEDALPål ChristianRØNNINGENJonathanRÅDAHLSunnivaSHAWJannicke LynnSTORSTEINAreSTORSTEINSisselSTOYANOVA-ONSAGERMaia BorisowaSVENNINGSENHelgeTØNNESSENEljar TarangWALBERGKaren AastaWOJTOWICZJoannaKilde: Kripos

Nyheter
Kultur