Astrolog forutså jordskjelvet

Astrologen Andrew J. Bevan forutså jordskjelvet i Sørøst-Asia. 10. februar er en ny kritisk dato. Her forklarer han hvordan.

Kultur

Astrologen Andrew J. Bevan advarte om jordskjelvet i Sørøst-Asia, nærmere bestemt til Indonesia, allerede for et år siden. Det ble også omtalt på radiokanalen P4 den 7. desember 2003.Kartet Bevan presenterer på sin nettside viser hvordan Indonesia ble beskrevet som risikoområde for et katastrofalt jordskjelv, som følge av solformørkelsen den 23. november 2003.- Dette kommer frem ved at planeten Uranus er eksakt i nord for Indonesia når solformørkelsen er på sin høyde. Videre er det kjent at Indonesia er et seismologisk ustabilt område. Dette var utgangspunkt for varsel gitt på P4, første gang 7. desember 2003, sier Bevan til HegnarOnline.7. november i 2004 advarte han også om at Norge var i faresonen for en naturkatastrofe eller ubeleilig vending av begivenheter den 11. november. "Norske interesser og ambassader i utlandet kan være utsatte", sa han blant annet. På nettsiden forklarer han mer i dybden om hva han så og hvordan denne nøkkeldatoen også signaliserte at den 26. desember var en ny kritisk dato.På nettsiden forklarer han også hvordan det hele kan leses og at han tidligere har vist at jordskjelv kan bevege seg i geometriske tidsbilder av 45 dager. Om 45 dager har vi 10. februar, som Bevan følgelig mener er en ny kritisk dato.Si din mening.

Nyheter
Kultur