Bergensbanen åpnet

Trafikken på Bergensbanen er i gang igjen etter stormen.

Publisert 13. jan. 2005 kl. 12.50
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord
Bergensbanen ble i formiddag åpnet for gjennomgående trafikk igjen. Banen ble stengt i går ettermiddag etter et et snøras mellom Hallingskeid og Fagernut i Hordaland som følge av stormen Inga. Bergensbanen ble i formiddag åpnet for gjennomgående trafikk igjen. Banen ble stengt i går ettermiddag etter et et snøras mellom Hallingskeid og Fagernut i Hordaland som følge av stormen Inga. - Vi har ryddemannskaper på stedet, og vil åpne banen for gjennomgående trafikk i løpet av dagen, sier informasjonssjef Dag Svinsås i Jernbaneverket til NTB.Østfoldbanen og Jærbanen ble også stengt på grunn av stormskader, men trafikken går som normalt i dag.