Finansavisen forteller om de mer lukrative alternativene som finnes hva cruise angår. "Queen Mary 2" er som kjent en av nysatsingene hva båter angår, men ikke desto mindre ett av de råeste cruiseskipene i verden for øyeblikket. Men slikt koster penger, mange penger.Den "kjipeste" lugaren du kommer unna med, er en innvendig lugar til "bare" 360.000 kroner per person. Det skal legges til at det er såkalt verdenscruise det snakkes om her. Da er du ute på tur i tre og en halv til fire måneder, med start i New York eller Southampton.Vil du opp i prisklasse, kan skipet tilby to, digre suiter. Den beste er plassert ved siden av broen. - Hele turen koster 1,3 millioner kroner. Per person. I tillegg kommer utgifter til vin, drinker, tips til personalet og utflukter. Men maten er inkludert, altså, sier Peter Tonn, adm. direktør i Ask Mr. Cruise ifølge avisen.