Cruiseåret 2005?

Morgan Stanley ser for seg et godt år for cruisesektoren. Carnival oppjusteres.

Kultur

Morgan Stanley hever kursmålet på Carnival fra 56 til 67 dollar, mens EPS-estimatene for perioden 2005-2007 blir hevet med fem- syv prosent, melder TDN Finans. Morgan Stanley hever kursmålet på Carnival fra 56 til 67 dollar, mens EPS-estimatene for perioden 2005-2007 blir hevet med fem- syv prosent, melder TDN Finans. "Dette året kan bli en "sweet spot" med historisk lav kapasitetsvekst, større fokus på kostnadseffektivitet og fallende investeringer. Dette kan føre til at Carnival genererer rask vekst i resultat pr aksje, samt tilbakeføre noe av selskapets fenomenale kontantstrøm til aksjonærene", heter det i en analyse i dag.Carnival-konkurrent RCCL stiger 0,2 prosent til 333 kroner.

Nyheter
Børs