- Feigt

- Direkte feigt å ta fra barnas sparebøsse, mener First-økonom Harald Magnus Andreassen.

Kultur

Sjeføkonomen i First Securities, Harald Magnus Andreassen, mener nordmenn heller bør betale en solidaritetsskatt for støtte til de katastroferammede enn at pengene skal tas fra Oljefondet. Flere mener at pengene, som bør gis i rikt monn, bør tas fra fondet.- Jeg er absolutt for å yte stor bistand, men jeg synes det er direkte feigt å ta fra barnas sparebøsse hver gang vi virkelig skal prioritere, sier Andreassen ifølge Dagbladet. Økonomen mener det er bedre å prioritere annerledes i budsjettet eller be folk om å betale litt mer skatt i annet halvår.Regjeringen har nå økt innsatsen til én milliard kroner i nødhjelp til flomofrene i Asia. Disse pengene kommer i tillegg til de 100 millionene som ble bevilget umiddelbart etter katastrofen.

Nyheter
Næringsliv