Gir bort millioner

Alcatel gir bort millioner av kroner til land som er rammet av katastrofen i Asia

Kultur

Alcatel, som er representert i alle land som er rammet av jordskjelv- og flodbølgekatastrofen i Asia, vil stille til rådighet en million dollar, eller 6,1 millioner kroner, til sine lokale avdelinger. Denne hjelpen vil utvide lokalt hjelpearbeid som allerede er igangsatt for å gjenopprette nettverk og bidra til hjelp på best mulig måte. Alcatel, som er representert i alle land som er rammet av jordskjelv- og flodbølgekatastrofen i Asia, vil stille til rådighet en million dollar, eller 6,1 millioner kroner, til sine lokale avdelinger. Denne hjelpen vil utvide lokalt hjelpearbeid som allerede er igangsatt for å gjenopprette nettverk og bidra til hjelp på best mulig måte. I lokalavdelingene som er rammet av flodbølgen gir Alcatel-ansatte personlige bidrag, som vil bli doblet med tilsvarende bidrag fra selskapet. Alcatel har 1.400 ansatte i regionen. Hele selskapet er engasjert i å bidra til hjelpearbeid i de berørte landene.

Nyheter
Næringsliv