Norstat har på vegne av varemerket Dove i høst spurt 1.000 menn og kvinner over hele Norge om hva som gjør en kvinne vakker. Og svaret? Norstat har på vegne av varemerket Dove i høst spurt 1.000 menn og kvinner over hele Norge om hva som gjør en kvinne vakker. Og svaret? Ifølge VG er det avhengig av fra hvilken kant av landet man er fra. I Midt-Norge er det humor som trekkes frem. I Nord-Norge er det mest opptatt av verdighet og godhet, vestlendinger fokuserer på selvtillit, mens intelligens er det viktigste i Oslo.Fysisk utseende og sex appeal er ifølge avisen viktigst på de vestlige delene av Østlandet. Menn peker på mye på intelligens, kvinner selvtillit, humor og godhet.Sosialantropolog Gunn-Helen Øye er ikke overrasket.- Det er faktisk sånn at like barn leker best. Det viser mye forskning som er gjort på pardannelse. I Oslo har befolkningen høy utdannelse, og det ville vært en bombe om Oslo-folk ønsket seg eller verdsetter en dum blondine, sier hun.