Soper inn ti mill.

Litt på siden: Fotballgale sunnmøringer betaler hva det skal være.

Kultur

Det er ingen nyhet at fotballinteressen er stor i Ålesund. Men det spørs om den har vært større enn akkurat nå, med både nytt stadion og ny sesong i Tippeligaen i vente. Det er ingen nyhet at fotballinteressen er stor i Ålesund. Men det spørs om den har vært større enn akkurat nå, med både nytt stadion og ny sesong i Tippeligaen i vente. - Vi har ikke hele oversikten ennå, men foreløpig kan vi grovt fastslå at vi har solgt et sted mellom 4.500 og 5.000 sesongkort allerede. Det er en klar rekord for Aalesund Fotballklubb. Jeg regner med vi vil selge godt over 6.000 sesongkort før Tippeligaen starter, sier administrasjonssekretær Ann Kristin Aarønes til TV2 Nettavisen.Det vil i så fall være det dobbelte av hva klubben har i sine budsjetter.Ifølge Sunnmørsposten varierer prisene på sesongkortene fra 2.750 for de dyreste til 1.150 kroner for de billigste (for supporterklubben Stormen gjelder 850 kroner - for ståplass).Hva klubben nøyaktig soper inn på salget av sesongkort, er derfor vanskelig å si. Men det blir nok ikke så langt unna ti millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv