Den Sør-Afrikanske vinbonden Danie Malan fra Allesverloren Wine Estate er en livsnyter som lever og ånder for familiebedriften. Han lager kraftige og konsentrerte viner og har en forkjærlighet for druer som Tinta Barocca og Touriga Nacional. En solid andel av vinproduksjonen sendes ut på det internasjonale markedet, hvor Tyskland og Skandinavia er store konsumenter av Malans viner.- Jeg satser på å levere gode viner over tid, i stedet for å ha en produktrekke som varierer mye i kvalitet. Stabilitet er viktig for meg, sier Malan til HegnarOnline. Han trekker frem 2004 utgaven av Allesverloren Tinta Barocca som en av de beste vinene han noen gang har laget.- Det er spennende å se hva som skjer med vin. Du vet aldri hva som skjer i morgen. Det er derfor jeg elsker å være i bransjen. Nå er jeg veldig stolt av å kunne introdusere vinene mine for nordmenn. Jeg blir glad når jeg hører at mennesker rundt omkring i verden liker den samme vinen som meg, sier Malan til HegnarOnline.Vinbonden stortrives på den 300 år gamle gården i Swartland-regionen. - Selv om jeg hadde hatt alle pengene i verden ville jeg fortsatt å lage vin. Jeg ville kanskje ikke levd så lenge, men jeg ville hatt det veldig morsomt, avslutter Malan.