NetCom har inngått en avtale med Oslo Lufthavn Tele & Data AS om oppstart av mobilt bredbånd (HomeRun/WLAN) på flyplassene. Samarbeidet beskrives som unikt, da NetCom og TeliaSonera får mulighet til å tilby internettoppkobing til alle sine kunder, og etablerer et eget virtuelt nett på flyplassen. NetCom har inngått en avtale med Oslo Lufthavn Tele & Data AS om oppstart av mobilt bredbånd (HomeRun/WLAN) på flyplassene. Samarbeidet beskrives som unikt, da NetCom og TeliaSonera får mulighet til å tilby internettoppkobing til alle sine kunder, og etablerer et eget virtuelt nett på flyplassen. - NetComs kunder kan logge seg på internettet via HomeRun med samme hastighet som de fleste har på kontoret, og med samme pålogging som i alle andre HomeRun-soner. Ingen andre leverandører kan tilby den samme brukeropplevelsen, sier produktsjef HomeRun, Lars Ryen Mill